Træterrasser

Træterrasse i Bjerringbro, Langå, Randers og Viborg

Går du og drømmer om en smuk træterrasse til haven?

Så kan vi hos Jebjerg Snedker- & Tømrerforretning. Vi er din lokale snedker med hænderne godt skruet på. Vi har mange års erfaring med terrasser af træ, og vi har gennem årene hjulpet mange kunder i og omkring Bjerringbro, Langå, Randers og Viborg med at berige deres haver.

Så søger du en erfaren snedker til at stå for dine nye træterrasse, så tøv ikke med at kontakte os.

Derfor bør du få lavet en smuk træterrasse

Med en terrasse af træ får du det perfekte uderum til dig og din familie. En træterrasse er et oplagt sted til hygge og gode stunder med familien og vennerne. En terrasse af træ er også perfekt, hvis man ønsker at give sin have et ansigtsløft.

Her kan man ligger på en solseng og slikke sol eller man kan invitere naboerne over til grillaften. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser, for de hyggelige stunder man kan have på en smuk træterrasse.

Vi vægter altid vores kundens behov og ønsker til deres træterrasse højt. Vi har igennem årene lavet et hav af forskellige træterrasser, og vi har derfor erfaret, at det er en god ide, at man som kunder gør sig nogle overvejelser såsom:

  • Hvor stor den nye terrasse skal være
  • Hvilke materialer der skal bruges som f.eks. trætype
  • Hvordan ønsker man at træterrassen skal placeres i forhold til sol og vind

Uanset om du har gjort dig ovenstående overvejelser eller ej, så står vi altid klar til at komme med råd og vejledning, samt inspiration fra tidligere projekter. På den måde kan vi hjælpe dig med at få den træterrasse du går og drømmer om.

Fordele ved at få lavet en træterrasse

Udover at man med en træterrasse for et perfekt samlingspunkt for familien og vennerne, så er der også andre fordele ved at få lavet en træterrasse. Der f.eks. også fordele som:

  • En smuk terrasse af træ vil ofte være med til at øge værdien af din bolig, hvis du i fremtiden skulle have lyst til at sælge din bolig.
  • En terrasse af træ er nem at vedligeholde, da de kun kræver almindelig rengøring og træbeskyttelse. Hvis der skulle blive behov for reparationer, så står vi klar til at hjælpe.
  • Med en terrasse af træ har du rig mulighed for at tilpasse den, så den passer til dine krav og behov.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan indfri dine drømme

Hvad end du har brug for råd og vejledning, inspiration eller du ønsker et godt tilbud på din nye træterrasse, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at give en professionel vurdering.

Du kan kontakte os på telefon (+45) 23 45 80 84 eller på mail firma@jebjerg-snedker.dk. Du er også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt Jebjerg Snedker & Tømrerforretning

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

(+45) 23 45 80 84
firma@jebjerg-snedker.dk