Tilbygninger

Tilbygning i Bjerringbro, Langå, Randers og Viborg

Har du fået brug for mere plads i hjemmet og er det blevet tid til en tilbygning?

Hos Jebjerg Snedker- & Tømrerforretning tilbyder vi tilbygninger, hvis dine behov for plads har ændret sig. Vi har mange års erfaringen med diverse tilbygninger, og vi har gennem årene hjulpet massevis af kunder i og omkring Bjerringbro, Langå, Randers og Viborg.

Så hvis du søger en erfaren tømrer til at stå for din tilbygning eller anneks, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at varetage opgaven.

Få en flot tilbygning til din bolig

Det kan være mange grunde til at man ønsker en eller flere tilbygninger til sit hus. Det kan blandt andet være at familien er blevet større, eller man generelt bare har brug for mere plads. Det kan også være, at man altid har ønsket sig et anneks.

Med tilbygninger får man rig mulighed for at udvide ens bolig, og det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Vi står altid klar til at varetage opgaven uanset hvilken form for tilbygning du ønsker.

Når du lader Jebjerg Snedker- & Tømrerforretning varetage din nye tilbygning, vil du få en erfaren samarbejdspartner, der altid tager udgangspunkt i dine krav og behov. Vi sørger altid for at levere et stykke håndværk, som du vil få glæde af i mange år frem i tiden.

Fordele ved at få lavet en tilbygning

En tilbygning kan give mange fordele for dig og din dagligdag. Den kan give dig ekstra plads til dig og familien, hvis behovet for plads har ændret sig. Den kan f.eks. være at man ønsker et gæsteværelse, et kontor, et legeværelse til børnene eller noget helt fjerde.

En tilbygning kan også være med til at øge værdien af dit hjem, da du får flere kvadratmeter i boligen. Det kan også give dig mulighed for at tilføje et unikt touch til dit hjem, som kan gøre det mere attraktivt for potentielle købere, hvis du vælger at sælge det i fremtiden.

Med den ekstra plads man opnår med en tilbygning, slipper man også for at skulle ud og kigge på et nyt hus, hvis kvadratmeterne i ens nuværende hus ikke længere rækker.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for tilbygninger

Hvad end du har brug for råd og vejledning, inspiration eller du ønsker at vi skal stå for din nye tilbygning, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at give en professionel vurdering.

Du kan kontakte os på telefon (+45) 23 45 80 84 eller på mail firma@jebjerg-snedker.dk. Du er også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt Jebjerg Snedker & Tømrerforretning

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

(+45) 23 45 80 84
firma@jebjerg-snedker.dk