Ombygninger

Ombygning i Bjerringbro, Langå, Randers og Viborg

Er pladsen sluppet op i boligen og trænger den til en ombygning?

Hos Jebjerg Snedker- & Tømrerforretning tilbyder vi ombygning af boliger, kontorlandskaber og butikker, hvis behovene har ændret sig. Vi har mange års erfaringen og vi har gennem årene hjulpet massevis af kunder i og omkring Bjerringbro, Langå, Randers og Viborg.

Så søger du en kompetent tømrer til at stå for din ombygning, så tøv ikke med at kontakte os.

Ombygning til ethvert behov

Der findes mange forskellige grunde til at man ønsker at få bygget om. Det kan være, at man overvejer at få lavet en kvist, som vil give mere dagslys i stuen og give ens hus mere karakter. Det kan også være, at man har lyst til en udestue, der både giver mere plads, lys og længere sommeraftener.

En anden grund kan også være, hvis man ønsker at lægge flere rum sammen eller ønsker at dele et enkelt rum op, da ens behov har ændret sig. En gennemtænkt ombygning samt god vedligeholdelse sikrer jer en bedre livskvalitet i form af bedre udnyttelse af jeres kvadratmeter og et bedre indeklima.

Ved hjælp af enkelte midler og gode ideer kan vi hjælpe jer med at skabe et smukt og gennemført hjem, der passer til jeres personlige stil.

Fordele ved at få lavet en ombygning

Når man vælger at få lavet en ombygning af sin bolig er der forskellige fordele af hente. Man vil f.eks. opleve at:

  • En bolig vil ofte stige i værdi, da man sørger for at kvadratmeterne udnyttes bedst muligt.
  • Man får en bolig, der er tilpasset til ens krav og behov mht. plads.
  • Hvis man f.eks. får lavet kviste, vil man opleve mere lys i boligen.

Derfor skal du vælge os til at stå for din ombygning

Hos Jebjerg Snedker- & Tømrerforretning har vi stor erfaring og ekspertise inden for ombygning, og vi lægger alle stor vægt på, at alt foregår efter vores kunders ønsker og behov.

Vores medarbejdere har alle stor sans for at bygge om, og mangler du selv den gode ide til, hvordan du bedst muligt udnytter kvadratmeterne i boligen, kan vi hjælpe med at se muligheder frem for begrænsninger. Sammen når vi frem til den helt rigtige løsning.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for ombygning

Hvad end du har brug for råd og vejledning, inspiration eller du ønsker at vi skal stå for at bygge om hos dig, så er du med velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at give en professionel vurdering.

Du kan kontakte os på telefon (+45) 23 45 80 84 eller på mail firma@jebjerg-snedker.dk. Du er også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt Jebjerg Snedker & Tømrerforretning

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

(+45) 23 45 80 84
firma@jebjerg-snedker.dk