Tømrer

Tømrer i Bjerringbro, Langå, Randers og Viborg

Søger du en kompetent og erfaren tømrer?

Hos Jebjerg Snedker- & Tømrerforretning tilbyder vi hjælp til en bred vifte af tømreropgaver. Vi har mange års erfaring i tømrerfaget, og vi har gennem årene hjulpet masser af kunder i og omkring Bjerringbro, Langå, Randers og Viborg.

Vi lytter til vores kunders behov og ingen opgave er for stor eller lille for os. Vi hjælper både private kunder samt erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner.

Tømrer med stor erfaring

Vi ved, at det kan være svært at vælge den rigtige tømrer. Derfor sørger vi for at give vores kunder den bedste service og rådgivning. Vi har en gruppe erfarne tømrere, der er kompetente til at håndtere enhver opgave, uanset størrelsen.

Vi lægger altid fokus på kvalitet, og på at levere en holdbar løsning til alle vores kunder. Vi ønsker altid at være dit foretrukne valg når du mangler en tømrer til tømreropgaver i Bjerringbro, Langå, Randers og Viborg.

Vi har en bred vifte af kompetencer, og vi kan blandt andet hjælpe med tømreropgaver som:

  • Ombygninger
  • Tilbygninger
  • Tagarbejde
  • Nybyggeri
  • Gulvarbejde
  • Døre & vinduer
  • Køkkener

Står du overfor en opgave som ikke er nævnt her, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan sikkert finde en god løsning sammen alligevel. Uanset opgaven, så sørger vi altid for at bruge de bedste materialer og produkter.

Vi har mange års erfaring i at arbejde med private kunder og erhverv. Vi sørger altid for at overholde tidsfrister og budgetter. Du kan derfor være sikker på, at der ikke opstår nogen overraskelser eller misforståelser, når du vælger os som din tømrer.

Få et uforpligtende tilbud fra din lokale tømrer

Har du brug for at vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil hellere end gerne give dig et tilbud og rådgive dig om de bedste muligheder for din opgave.

Du kan kontakte os på telefon (+45) 23 45 80 84 eller på mail firma@jebjerg-snedker.dk. Du er også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt Jebjerg Snedker & Tømrerforretning

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

(+45) 23 45 80 84
firma@jebjerg-snedker.dk