Hos Jebjerg Snedker- & Tømrerforretning tilbyder vi ombygning af boliger, kontorlandskaber og butikker, hvis behovene har ændret sig.

Ombygning til ethvert behov

Har I overvejet af få bygget en kvist, der giver jer mere dagslys i stuen og giver huset mere karakter? Eller hvad med at få bygget en udestue, der både giver mere plads, lys og længere sommeraftener?

​Eller måske skal flere rum lægges sammen eller deles op, så kvadratmeterne matcher de nye behov? God vedligeholdelse og en gennemtænkt ombygning sikrer jer en bedre livskvalitet i form af bedre udnyttelse af jeres kvadratmeter og et bedre indeklima.

Med enkle midler og gode ideer kan vi skabe et dejligt gennemført hjem, der passer til jeres personlige stil.

Stor erfaring med ombygning

Hos Jebjerg Snedker- & Tømrerforretning har vi stor erfaring og ekspertise inden for ombygning, og vi lægger alle stor vægt på, at alt foregår efter vores kunders ønsker og behov.

Vores medarbejdere har alle stor sans for ombygning, og mangler du selv den gode ide til, hvordan du bedst muligt udnytter kvadratmeterne i boligen, kan vi hjælpe med at se muligheder frem for begrænsninger. Sammen når vi frem til den helt rigtige løsning.

Du er naturligvis mere end velkommen til at kontakte os for at få et konkret tilbud på jeres byggeprojekt.

Vi udfører ombygning i hele Danmark. Kontakt os på telefon 86 46 82 78 for en professionel ombygning.