Nyt tag i Bjerringbro, Langå, Randers og Viborg

Er det gamle tag utæt og et det blevet tid til at få lagt et nyt tag?

Hvis du går og drømmer om at give din bolig et ansigtsløft med et nyt tag, så tag fat i Jebjerg Snedker- & Tømrerforretning. Vi har mange års erfaring med tagarbejde, og vi har gennem årene hjulpet mange kunder i og omkring Bjerringbro, Langå, Randers og Viborg.

Vi kan derfor naturligvis også stå for dit nye tag. Vi tilbyder tagarbejde med lækre tagløsninger, der matcher din boligs arkitektur og personlighed. Så søger du en erfaren tømrer, til at stå for dit nye tag, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du få lagt et nyt tag

Taget er et af de vigtigste elementer på ens bolig. Det er også et af de elementer der stilles store krav til i forhold til holdbarhed. Taget bliver hver dag udsat for både vind og vejr. Over tid kan dette vise sine tegn i for at slid og måske endda utætheder. 

Det er derfor vores professionelle holdning, at hvis man har en mistanke om, at ens tag er beskadiget eller på nogen måde utæt, så er det en god ide at få det undersøgt af professionelle fagmænd. 

Hvis et tag med skader eller utætheder får lov til bare at blive værre og værre med tiden, så kan det ende med at blive en dyr fornøjelse. Selv små skader kan udvikle sig til store og dyre skader, der kan blive en dyr omgang for din pengepung.

Fordele ved at få lagt et nyt tag

Det at få lagt et nyt tag er en stor investering, men det også en investering på både kort- og langt sigt, da man med et tag blandt andet vil optimere ens boligs varmeforbrug. Der er også andre fordele man vil opleve ved at få lagt et nyt tag som blandt andet:

 • Med et nyt tag vil man forbedre indeklimaet.
 • Når man får lagt et nyt tag, øger man også boligen værdi, og hvis man tænker på at sælge sit huset i fremtiden. Fremtidige købere vil også se det som en klar fordel, at deres nye hus har et nyt og holdbart tag.
 • Et nyt tag vil kunne klare både vind og vejr, så man ikke skal bekymre sig om utætheder.
 • Hvis man har et gammelt tag, så er det ikke sikkert, at det lever op til nutidens standarder og sikkerhed og holdbarhed.

Derfor skal du vælge os til at stå for dit nye tag

Vi udfører tagarbejde i alle materialer og rådgiver også gerne om materialevalget, såfremt det drejer sig om et nyt tag.

Det er vigtigt at vælge det helt rigtige tagmateriale, ikke mindst så du får en løsning, der matcher boligens stil og æstetiske udtryk, men også så du får en løsning, der er brugbar og holdbar om fem, ti og tyve år.​

Vi har et tæt samarbejde med andre håndværksvirksomheder, således vi kan udføre alle typer tagarbejde – også de opgaver, der ligger uden for vores egne kompetencer – og naturligvis altid i højeste kvalitet.

Vi udfører følgende også tagarbejde:

 • Opsætning og reparation af kviste
 • Renovering af tag
 • Udnyttelse af tagetage
 • Tagarbejde i forbindelse med nybyggeri
 • Forsikringsskader
 • Vedligeholdelse
 • Tagtjek

Kontakt os og få et godt tilbud på dit nye tag

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning, eller du ønsker et godt tilbud på dit nye tag, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at give en professionel vurdering.

Du kan kontakte os på telefon 23 45 80 84 eller på mail firma@jebjerg-snedker.dk. Du er også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!